Speos logoSpeos logo

Deel uitmaken van het team

Product Owner

Missie

We zijn op zoek naar een Product Owner die ons team voor IT-producten komt versterken. We hebben iemand nodig die de leiding kan nemen, stakeholders kan betrekken en de ontwikkeling van onze producten kan leiden. Als Product Owner ben je de schakel tussen de business en IT, en leid je het IT-team naar ons gezamenlijke doel: outbound communicatie-oplossingen van wereldklasse leveren.

Verantwoordelijkheden

Als Product Owner ben je verantwoordelijk voor:

– Je uitstekende vaardigheden gebruiken om de product backlog te beheren met Product Management, waarbij je de behoeften van onze klanten en de bedrijfsdoelstellingen op de voorgrond houdt.

– Samenwerken met onze ontwikkelingsexperts om overtuigende gebruikersverhalen, acceptatiecriteria en productfuncties te creëren.

– Gebruik je kennis om het productontwikkelingsproces onder controle te houden en te zorgen voor een tijdige levering van producten van hoge kwaliteit die onze klanten in vervoering brengen.

– Gebruik je waarnemingsvermogen om feedback te verzamelen van multifunctionele teams om het product en de gebruikerservaring voortdurend te verbeteren.

– Samenwerken met onze marketeers om de juiste boodschap over te brengen aan onze belangrijkste stakeholders.

– Ervoor zorgen dat ons product voldoet aan de wettelijke vereisten en industriestandaards.

Jouw profiel

Als Product Owner heb je :

– Een diploma in IT, bedrijfsmanagement of een vergelijkbaar vakgebied.

– Minstens 3 jaar ervaring als Product Owner of Project Manager in een softwareontwikkelingsbedrijf.

– Je resultaten spreken voor zich: je hebt goed presterende software afgeleverd die aan de verwachtingen van klanten heeft voldaan.

– Je hebt een uitstekende beheersing van het Frans en Engels en een goede kennis van het Nederlands.

En je bent ook :

– Niet alleen intelligent, maar ook bedachtzaam – je hebt uitstekende analytische en probleemoplossende vaardigheden.

– Je bent een goede communicator en een coöperatieve teamspeler.

– Een Scrum Master, of op zijn minst enige kennis van Agile methodologieën.

Als je gepassioneerd bent over productontwikkeling en een bewezen staat van dienst hebt in het leveren van software, moedigen we je aan om te solliciteren naar deze fantastische kans en je aan te sluiten bij onze speos-familie.

Wij bieden je

– Een competitief salarispakket – Je salaris gaat gepaard met extralegale voordelen, zoals een bedrijfswagen, winstdeelname, groeps- en hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.

– Veel autonomie en flexibiliteit om een directe impact te hebben op de groei van speos.

– Een stimulerende, snelle functie met veel uitdagingen, kansen en innovatieve projecten.

– Een dynamisch team in een familiebedrijfscultuur!

– Een unieke sfeer van collegialiteit en gezelligheid.

Je komt terecht in een divers team van zeer getalenteerde collega’s, waar veel ruimte is voor ideeën, initiatief en professionele ontwikkeling.

Waarom speos?

speos is een toonaangevend, innovatief Belgisch bedrijf dat oplossingen ontwikkelt om bedrijven te voorzien van geoptimaliseerde en veilige administratieve en financiële processen. speos beheert alle aspecten van uitgaande documentstromen, van documentgeneratie tot distributie via print en digitale kanalen.

Het uiteindelijke doel van speos is het succes van de administratieve en financiële processen van zijn klanten te verzekeren. Dit stelt hen in staat om al hun inspanningen te richten op hun core business.

De strategie van speos en haar positie als dochteronderneming van de bpost-groep sinds 2001 maken van ons de nummer 1 referentie in ons vakgebied in België. Deze erkenning hebben we te danken aan ons ambitieus management, onze vooruitstrevende technologische knowhow en onze bewezen klantenservice.

 

 

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier

Required upload size: 134.22MB