Speos logoSpeos logo

05-06-2023

speos gaat een strategisch partnerschap met b2boost aan.

speos, een dochteronderneming van bpostgroup en specialist in documentbeheer, heeft vandaag een overeenkomst getekend om een minderheidsbelang te nemen in b2boost, een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de digitalisering van bedrijfsprocessen.

Door de krachten te bundelen met b2boost speelt speos in op de marktvraag naar uitwisseling van elektronische gegevens en procesautomatisering.  b2boost heeft een platform ontwikkeld dat een complete oplossing biedt voor de wettelijke dematerialisatie van facturen en de automatisering van Supply Chain-uitwisselingen (EDI en andere protocollen).

“Via dit partnerschap kunnen we onze B2B-klanten helpen om hun administratieve processen verder te digitaliseren en de wettelijk geplande migratie van papier naar EDI (uitwisseling van elektronische gegevens) begeleiden. Zo kunnen we echt de unieke partner zijn voor de volledige digitalisering van de bedrijfsprocessen.”
Stephan Reymakers, Managing Director
speos
“Ik ben verheugd over de nieuwe samenwerking met speos, van wie de klanten nu op een transparante en geïntegreerde manier zullen kunnen vertrouwen op de oplossingen van b2boost om hun gegevensstromen verder te automatiseren door er de scope van uitwisselingen tussen bedrijven in op te nemen. De klanten van b2boost kunnen op hun beurt terecht bij marktleider speos voor alle oplossingen voor het beheer van financiële en administratieve documenten.”
Gilles Collet, CEO
b2boost