Speos logoSpeos logo

Uitdaging

Versnel de inning van uw klantfacturen

De elektronische betalingen namen de afgelopen jaren exponentieel toe. Consumenten veranderden niet alleen hun koopgedrag, maar omarmden ook de nieuwe betaalmethoden.

We implementeren geoptimaliseerde incassoprocessen

De recente analyse van Wordline meldde dat elektronische transacties in de eerste helft van 2022 met 20% stegen ten opzichte van dezelfde periode in 2021. Bedrijven begrijpen steeds meer dat ze hun klanten snelle en moeiteloze betaalmogelijkheden moeten voorstellen, ook al om het probleem van betalingsachterstanden op te lossen.

Betaaloplossingen aangepast aan uw core business

speos biedt state-of-the-art betaalmogelijkheden die we kunnen integreren in uw papieren en/of digitale facturen. Ze zullen naadloos aansluiten bij uw zakelijke doelen en verzendmethoden.
U verbetert uw cashflow omdat u de betalingen op een bepaalde vervaldatum kunt incasseren, waardoor het aantal te late betalingen en onbetaalde facturen drastisch vermindert.

Verbeter de gebruikerservaring met geïntegreerde betaalmogelijkheden

Dankzij de integratie van de nieuwste betaalmogelijkheden van onze partners POM of Doccle, incasseert u rechtstreeks de betalingen van de bankrekeningen van uw klanten. De gebruiker wordt doorgestuurd naar een landingspagina die automatisch de betalingsgegevens op de factuur herkent, zodat uw klant de betaling kan uitvoeren in de banktoepassing van zijn keuze. Dankzij deze betaalmogelijkheden hoeft uw klant de betaalgegevens niet meer handmatig in te voeren. Hij kan in een paar vingerknippen betalen.

100% correcte betalingen, een droom?

Handmatig ingetypte betalingen zijn soms complex: het bedrag wordt vaak verkeerd ingevoerd of de gestructureerde mededeling (OGM) ontbreekt. Soms wordt éénzelfde factuur zelfs meer dan een keer betaald en dat alles vergt handmatige rechtzettingen. Betalingen die niet automatisch gekoppeld kunnen worden, moeten handmatig worden verwerkt, met extra kosten voor u en… frustratie bij uw klanten.
Dankzij onze digitale betaaloplossingen kan elke transactie maar één keer worden betaald, zelfs als ze via meerdere kanalen en verschillende betaallinks is gebeurd. speos kan ook rapporten uitrollen die de productiegegevens vergelijken met de facturen, zodat de controle en de goedkeuring van de facturen veel sneller verlopen.

Uw voordelen

  • Een versnelde betalingsprocedure

    Uitgaande facturen met betaalmogelijkheden worden direct na ontvangst betaald. Dit heeft direct een positief effect op uw cashflow, aangezien de fondsen sneller worden geïncasseerd.

  • Een geoptimaliseerde gebruikerservaring

    Uw klanten zullen een dergelijke probleemloze ervaring waarderen. De digitalisering maakt de wereld steeds veeleisender. Uw klanten verwachten gebruiksgemak, ook als het gaat om het betalen van hun facturen.

  • Een vlottere overgang naar digitale facturatie

    De overgang van papieren naar digitale facturen verloopt niet altijd soepel. Maar met een QR-code op uw papieren facturen, kunt u uw klant voorstellen de factuur per e-mail te ontvangen voor latere betaling. Zo zorgt u voor een soepele overgang van papier naar digitaal.

Meer weten over hoe speos u kan helpen?

Maak een afspraak met één van onze experten. Samen vinden we de beste oplossing voor uw bedrijf.

Onze referenties

en nog vele anderen...

Neem contact op met ons

Vertel ons over uw project, wij zorgen voor de rest

Contacteer ons