Speos logoSpeos logo

Outsource het beheer van uw uitgaande documenten

Focus on what matters.

Het uiteindelijke doel van speos is het vlekkeloos laten verlopen van de administratieve en financiële stromen van onze opdrachtgevers, zodat zij zich volledig kunnen concentreren op hun core business.

De strategie van speos en zijn positie als dochteronderneming van de bpost-groep sinds 2001, maken ons tot dè referentie in ons vakgebied in België. Deze erkenning hebben we te danken aan onze ambitie, onze toptechnologische knowhow en onze klantenservice die staat als een huis.

#01

Belgisch marktleider

2 productielocaties

in Anderlecht & Fleurus

700 miljoen

uitgaande communicatie

60 miljoen

e-documenten

Een duurzame samenwerking met onze klanten

We zijn trots op de langdurige samenwerkingen die we konden uitbouwen met onze klanten. Sommigen zijn zelfs al meer dan 30 jaar klant. Deze loyaliteit kunnen we toeschrijven aan het feit dat onze oplossingen relevant blijven en meerwaarde blijven creëren voor onze klanten. We hechten veel belang aan een win-winrelatie waar iedereen baat bij heeft. Daarom beoordelen we driemaandelijks onze diensten zodat we de kwaliteit van de services die we leveren continu kunnen bijsturen en verbeteren. Met de jaarlijkse bedrijfsbeoordelingen bekijken we hoe we moeten reageren op veranderingen in de markt.

Ons team is uw team

We luisteren naar uw specifieke noden en helpen u om uw klanten de beste ervaring te bieden. We zijn betrokken bij de specifieke details van uw bedrijf tijdens het hele traject van de samenwerking.

Ontmoet het team

Onzewerkwijzen

Co-creatie

Wij co-creëren maatwerk en/of plug-and-play tools die uw administratieve en financiële stromen optimaliseren.

Een gecoördineerde aanpak

We stellen een gemeenschappelijke aanpak voor. We delen onze kennis en adviseren u over de laatste markttrends.

Van strategie tot uitvoering

Wij staan u bij van het strategisch plan tot en met de uitvoering. U krijgt hierbij de hulp van state-of-the-art technologie die uw communicatiestromen beheren en uw processen een boost geven.

speos, lid van de bpostgroup

De bpostgroup is het leidende Belgische postbedrijf en een groeiende logistieke partner voor pakjesbehandeling en e-commerce in Europa, Noord-Amerika en Azië. Hun 36.000 medewerkers in België en de rest van de wereld verbinden consumenten, bedrijven en administraties, leveren jaarlijks miljoenen brieven en pakjes af en bieden logistieke diensten voor de e-commerce aan.

Ontdek bpostgroup

Zullen we eens samenzitten?

Vertel ons over uw project, en dan gaan wij aan de slag.

Contacteer ons