Speos logoSpeos logo

Onze oplossingen

Laat speos uw administratieve processen stroomlijnen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business.

Our solutions

Wij geven uw communicatie een echte meerwaarde.

Dankzij zijn verschillende diensten en tools leidt speos alle aspecten van uw uitgaande documentstromen in goede banen. Al onze formules bevatten de krachtigste beschikbare functies op de markt voor een rimpelloze integratie met de belangrijkste elektronische platformen. Onze missie? Uw operationele processen optimaliseren, uw gegevens beveiligen, uw kosten verminderen, uw klantenservice verbeteren en de betalingen versnellen.

built2mail: één platform, onbeperkte digitale stromen

Ons platform voor documentdistributie via meerdere kanalen is een innovatieve oplossing op maat van uw bedrijf voor het verwerken en verzenden van al uw transactionele documenten.

easy2mail: onze plug-and-play oplossing die eenvoudig uw uitgaande documenten beheert

easy2mail is een flexibele, betrouwbare en kosteneffectieve tool die uw uitgaande documentenstroom beheert. U kiest het documentformaat en de manier waarop uw klanten de documenten ontvangen en easy2mail zorgt voor de rest. Van printen tot envelopperen, inclusief de verzending en bezorging door bpost en ook de juridische archivering van uw documenten: speos verzorgt het allemaal.

De digitale transformatie vergt een ideale gebruikerservaring

Het Digital Services team ontwikkelt gebruiksvriendelijke en op maat gemaakte digitale oplossingen om uw bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en te optimaliseren om zo uw klantenervaring te verbeteren.

Optimaliseer en digitaliseer uw facturatiestroom met onze oplossing voor e-Facturatie

De aanpak van de digitale facturatie van speos is de beste manier om eenvoudig van papier naar digitaal over te stappen en uw zakenpartners een conforme e-factuur aan te bieden. Wij hebben de cloudgebaseerde expertise en services om uw Accounts Receivable (AR)-proces te digitaliseren, uit te voeren en te onderhouden, waar ter wereld u ook actief bent, in overeenstemming met elke internationale wettelijke regelgeving.

Volledige uitbesteding van uw bedrijfsprocessen

Op maat gemaakte A-Z-services voor uw documentenstroom, van uw opdracht tot de fysieke distributie. Ons ervaren team analyseert de bestaande situatie in uw bedrijf en kan dan aan de slag met de stroomlijning en de optimalisering van uw processen en de verlaging van uw kosten.

Onze referenties

en nog vele anderen...

Neem contact op met ons

Vertel ons over uw project, wij zorgen voor de rest

Contacteer ons