Speos logoSpeos logo

Uitdaging

Automatiseer uw belangrijke communicatiestromen

Wanneer u belangrijke, officiële documenten verstuurt, is het noodzakelijk dat ze precies en onberispelijk naar de bestemmeling vertrekken. Onze oplossingen kunnen automatisch meerdere zendingen aan, dus u heeft er geen omkijken meer naar.

Facturen en aanmaningen

easy2mail verstuurt op een snelle en efficiënte manier uw facturen. U kunt ze afzonderlijk of in bulk downloaden. easy2mail verstuurt ze automatisch per e-mail naar uw klanten of dubbelzijdig in kleur geprint en door bpost bezorgd. Beide opties bevatten een Fallback oplossing die ervoor zorgt dat uw factuur altijd bij uw klant aankomt.

Loonadministratie

Als werkgever is de loonadministratie een belangrijk en omvangrijk deel van uw bedrijfsvoering. U wilt terecht dat elke medewerker zijn loonstrook tijdig ontvangt, naar eigen inzicht, via e-mail, Doccle, op papier of een ander kanaal. Maar dat is nog niet alles: er blijft ook nog de archivering van al deze documenten over. Geen nood! Met onze tools maken we u het leven makkelijker door de loonstroken van uw bedrijf automatisch volledig te verwerken, waaronder de verzending per e-mail of bpost. Hierbij blijft de privacy van uw medewerkers uiteraard steeds gegarandeerd!

Communicatie met klanten of personeel

Hebt u belangrijk nieuws voor uw klanten of personeel? U wenst ook dat die e-mail of brief zo snel mogelijk de deur uitgaat? speos zorgt ervoor dat uw documenten digitaal worden verzonden of geprint in een volledig geautomatiseerd proces met fullcolourtechnologie, in enveloppen komen te zitten en door bpost worden geleverd.

Aangetekende brieven

U kunt ook uw belangrijke documenten aangetekend versturen met speos. Wij garanderen de verzending, ontvangst en inhoud van de communicatie. Deze zorgeloze oplossing kan eenvoudig worden geïntegreerd in uw bestaande papier of elektronisch postprocessen.

Wilt U meer weten over onze diensten?

Bent u op zoek naar een oplossing om uw communicatie te optimaliseren? Contacteer dan één van onze experten. Wij vinden de beste aanpak voor u!

Onze referenties

en nog vele anderen...

Neem contact op met ons

Vertel ons over uw project, wij zorgen voor de rest

Contacteer ons